Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Щодо непристойних висловлювань колишнього чиновника міської ради

March 19, 2021

Соціальна мережа Фейсбук створена для спілкування та обміну досвідом. Проте останнім часом її використовують для нецензурних висловлювань.

Не втратив можливості висловитись некоректно і радник міського голови, колишній секретар Херсонської міської ради Юрій Погребний. Непристойні вирази він адресував АТ «Херсонобленерго» тільки тому, що не справився самостійно в «Центрі самообслуговування». Такі висловлювання радника міського голови та колишньої публічної особи є наклепом на Товариство, які своїм змістом завдають шкоди честі та гідності.

Так от.

В АТ «Херсонобленерго» для економії часу та комфорту споживачів вже більше двох років запроваджено зручний та простий в користуванні сервіс онлайн-послуг, доступність та переваги яких вже оцінили сотні тисячі користувачів як побутового, так і юридичного сектору.

Для споживачів, які не мають можливості доступу до мережі Інтернет та у зв’язку з введенням в Україні карантинних обмежень з метою запобігання поширенню на території України COVID-19 в АТ «Херсонобленерго» відкрито Центр самообслуговування.

Центр самообслуговування працює в режимі роботи підприємства, де дотримуються вимоги карантинних обмежень, проводиться періодична санітарна обробка приміщення, прийом комплектів документів здійснюється безконтактно. Для додаткової інформації фахівців розміщені два телефони.

У приміщені Центру самообслуговування є зразки заяв та перелік документів, необхідних для отримання послуг та встановлено скриньки для кореспонденції.

І на далі, вживання нецензурних, грубих, непристойних і образливих висловів не надто приємна людська звичка.

Бережіть себе та близьких.

 

Нагору